Holway Ace ("Kuje") and Omskakas Inte Just Nu ("Kide")

keskiviikko 11. elokuuta 2010

Kenraalitreenit

Viimeiset treenit ennen ensimmäistä voittajaluokan koetta. Pälkäneellä toista kertaa Virtarannan Satun mailla. Lähetykset veneestä ja palautukset veneeseen.

Melko lyhyt ohjaus rannan myötäisesti kaukana rannasta. Ok, tosin ei suoraviivaisesti. Palautti rannan kautta, uskomatonta! Tarkoituksena oli heittää markkeeraus palautusmatkalla, mutta rannan kautta kierron vuoksi suunnitelma vähän epäonnistui eikä Kide nähnyt heittoa. Kuuli varmaan kuitenkin läiskähdyksen ja kaakatuksen.

Koira veneeseen ja siirtyminen parikymmentämetriä vasemmalle. Sieltä lähetykset rannalle hakuruutuun. Ekalla lähetyksellä Kide meni markkeerauspaikalle ja pyöri siellä kauan. Valitettavasti dami oltiin kuitenkin keritty jo noukkia ylös, kun luultiin ettei Kide markkeerannut. Lopulta ajautui kuitenkin oikealle hakualueelle ja nouti lopulta neljä damia melko vaivattomasti, jonkin verran ohjaamalla tosin.

Se olisi sitten siinä. Tuntuu ihan kuin pistäisi tietäen päänsä ampiaispesään ja toivoisi naiivisti, ettei ampiaiset pistä. No, ei sitä hunajaakaan saa ilman muutamaa pistoa :)

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä koitokseen! Siitä se lähtee:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Asenne on, että mennään auttamaan metsästäjiä saamaan talteen mahdollisimman monta alasammuttua riistaa :)

    VastaaPoista