Holway Ace ("Kuje") and Omskakas Inte Just Nu ("Kide")

keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Pälkäneellä parannusta

Mentiin Tarjan ja Maurin kanssa samalle upealle paikalle kuin ensimmäiselläkin kerralla ja tehtiin samat markkeeraukset. Kidelle ensin paikat ykkösinä, sitten yhdistettynä kakkosena; lähetys korkealta maalta. Suoritus oli oikein hyvä, niiiiiiiin paljon parempi kuin viimeksi. Ei mitään ongelmia, hyvä Kipsu!!

Lopuksi tehtiin uoman kaltaisesti (en tiedä voiko noin leveää jokea enää uomaksi kutsua) kaksi sokko-ohjausta samaan paikkaan avoveteen/harvaan kaislikkoon, matkaa ehkä n. 90 m? Eka meni yllättävän hyvin, toki väännettiin jonkin verran. Toinen lähetys oli yllättäen paljon heikompi, mutta lopulta päästiin jotenkin ihan damin lähelle... mutta ei löytynyt. Onneksi Tarjalla oli kaksi kiveä, että voitiin motivoida Kide vielä kääntymään taaksepäin; tuskimpa olisin saanut enää sitä itse ohjattua taakse (varsinkin kun olin valinnut lähetyspaikaksi erittäin peitteisen paikan, hyvä kun koira pystyi näkemään mun käsiä...).

Melko hyvin menneet treenit siis, mutta kyllä ekalla kertaa opittiin vielä enemmän. Toki toisin kuin ensimmäisten treenien, näiden treenien jälkeen koeilmoittautuminen taas vähän pyörii mielessä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti