Holway Ace ("Kuje") and Omskakas Inte Just Nu ("Kide")

keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Ei sinne rantaan, eeeeiiiiiiiiiiiiii!

Vepessä, Jyri oli ekaa kertaa mukana :) Tehtiin kaikki liikkeet sove:n matkoilla (5. treenikerta ;) )!

Vienti: Kovasti vinkui mennessään ja kääntyili ekalla kerralla takaisin. Menin vastaan rannalle ja käskin vaan menemään veneelle asti, ok. Toisella kerralla oikein hyvin ilman epäröintiä (jos vinkumista ei lasketa)

Veneen haku: Vähän näytettiin köyttä veneen soutaessa ja Kiden uidessa. Muuten hyvin paitsi, että Kide hinasi taas veneen vasemmalla olevalle rannalle melko kauas maalitolppien välistä ja yritti rantaa pitkin tuoda köyttä.. Tää on nyt oikeasti ongelma, en saanut sitä mitenkään kääntymään mun luokseni. Tehtiin toinen lyhyemmältä matkalta, että saatiin se tulemaan suoraan.

Veneestä hyppy: muuten hyvin, mutta ekalla kertaa Kipsu ripustautui taas siihen 30 m poijuun eikä päästänyt irti ennen kuin se mentiin irrottamaan... En ois ikinä uskonut että meidän varovainen poju tekee tällaista :) (toki kohta tuo hymiö ei ole enää suupielet ylöspäin, jos tämä jatkuu)

Hukkuvan haku: muuten tosi hyvin ja koemaisesti, paitsi... taas hukkuva raahattiin sinne lähimpänä olevalle vasemmalle rannalle............

Summaten:
Nyt vain lyhyempää matkaa ja palkkausta aina oikean puoleiselle maalitolpalle, että saadaan tuo vinoon uinti korjattua!! Vientiä voi ottaa täysmittaisena ja sitä pitää treenata joka kerta, samoin poijujen ohi uintia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti