Holway Ace ("Kuje") and Omskakas Inte Just Nu ("Kide")

maanantai 26. heinäkuuta 2010

Siellä se kelluu

Woivalinin Annen, Juha Tenhusen ja Tea Parttimaan kanssa ekaa kertaa treeneissä Kangasalan takana. Kidelle ohjelmassa tänään sorsakuvien ohitusta, joka olikin yllättävän vaikeaa. Ensin tehtiin sinänsä simppeli ykkönen lumpeikkoon, matkaa tosin oli lähes 100 metriä mikä teki tehtävästä meille haastavan. Lisäksi matkalla n. 25 m päässä oli molemmin puolin selkeästi sivussa sorsan kuvat. Yllättäen ne saivatkin Kiden suunnan muuttumaan, mutta sain sen käännettyä oikeaan suuntaan ja hyvin muisti markkeerauksen uiden loput 80 metriä melko suoraan. Uimavauhti hidasta, mutta muuten Hyvä Kipsu! :)

Toinen markkeeraus järven toisesta suunnasta. Ykkönen lokilla (eka riistakosketus tänä vuonna ;) ), nyt n. 25 m päähän kuvista rannalle. Tämä olikin sitten todella vaikea ja Kidellä meni taas keskittyminen täysin kuviin. Yritin sitä ohjailla, mutta huonosti kuunteli ja löysi lopulta lokin haulla. Tehtiin uusinta ja taas kuvat kiinnostivat vaikka Kide ne kävikin tarkistamassa jo ekalla kertaa. No, parempi kuitenkin kuin ekalla ja ehkä kuvien "turhuus" kävi nyt Kidelle selkeämmäksi.

Lopuksi vino uitto toisella lammella. Lähetyssuunnassa ei alussa pysynyt, mutta lopulta mun onnistui saada se oikeaan suuntaan ja sen sitten hyvin vastarannalle pitikin. Siellä maihin nousua yritti välttää, treenattava siis tätäkin.

Treenattava siis:
- siellä se kelluu, sekä Kide että liian mielenkiintoiset sorsan kuvat... Lisää tällaista häiriötä treeneihin
- maihin nousua vain yhä lisää
- viistomaista lähetystä rannalta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti