Holway Ace ("Kuje") and Omskakas Inte Just Nu ("Kide")

maanantai 14. kesäkuuta 2010

Toijalassa nomeilemassa / Hunting training for Kide

Kaikkien kavereiden upeiden koetulosten siivittämänä kaipa meidänkin pitää alkaa treenata :)

Kidelle kevään/kesän toiset vesitreenit Katin, Markuksen ja Anttosen Katjan kanssa. Tehtiin viime viikon tapaan ensin uomauittoa sokkona, mutta viime kertaista pidemmillä matkoilla (60 m ja 80 m). Ekalla eteni hyvin, mutta noin 40 m kohdalla lähti rantaan enkä saanut käännettyä taakse. Kutsuin luokse uomaa pitkin ja Kiden ollessa noin 10 m päässä minusta kokeilin kääntää vielä uudestaan. Sehän herttinen kääntyi ja sai siitä suoran linjan ekalle damille :). Kauimmalle damille vaivatta, toki näkyi melko kauas. Treenaa suuntia maalla!

Sitten tehtiin vuorohakuna kaislikkohakuruutu, tosin kaislikko melko kuivaa. Hankaluutena oli ensin ylittää uomauittopaikkana toiminut joki, jonka jälkeen piti jatkaa suoraviivaisesti kaislikkoon pidemmälle. Matkat eivät olleet pitkiä ja dameja oli reilusti. Kide haki melko ok neljä, viidettä joutui etsimään pitkään ja kiertelikin taas kidemäisesti ihan siinä mun edessä muka hakien. Ei kuitenkaan lopettanut kesken enkä oikeastaan puuttunut hirveästi sen tekemiseen. Markus avusti kävelemällä oikeaan suuntaan. Ihan tyytyväinen olen, eteenpäin ollaan sitkeyden kanssa menty, mutta paljon on vielä tehtävää: erityisesti suoraviivainen eteneminen kauas ja nenän tehokas käyttö sekä työnteko siellä vajavaista. Nyt saattaa edetäkin hyvin kauas, mutta tekee vain piston ja sen jälkeen palaa takaisin lähialueelle laajentaen leveyssuunnassa.

Tässä Katjan ottamia kuvia viime viikon treenistä, kiitos Katja! (kuvien copyright Katja Anttonen)

Kuje pääsi vielä treenailun päätteeksi fysioterapiakäynnille. Saatiin kotiin lainaksi sellainen tasapainopallo, jolla jumppaillaan nyt vähintään kerran päivässä. Ontuu yhä, mutta ei kovin paljoa. Pidennetään vähän lenkkiä ja aavistuksen voi alkaa jo ravata. Enemmän ravaamista kuitenkin vasta, kun ei enää kävellessä onnu. Lisäksi varmistui että uimista sittenkin suositellaan fysioterapiaopintojen ja aiheesta julkaistuissa kirjojen mukaan. Uimaankin pyritään nyt siis menemään. Kiitos Kati!

2 kommenttia:

  1. Teitä odotellaankin jo kovasti VOI-VOIssa:) Tsemppiä treeneihin, nähdään kokeissa.

    t.Jymy&Gang

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Nähdään viimeistään GR-mestaruudessa, eikös vain? Ehkä me sitä ennen kerran uskaltaudutaan voivottelemaan, saa nähdä :)

    VastaaPoista