Holway Ace ("Kuje") and Omskakas Inte Just Nu ("Kide")

perjantai 18. kesäkuuta 2010

Haulikkoradalla ja Kiden kanssa treenailemassa

Herttinen, kahdet treenit yhteen viikkoon :)

Kävin ensin testailemassa pyssyn toimivuutta trap-radalla ja huonostihan se pyssy toimi :). Ei auta kuin laittaa se harjoituskuurille (Jyri jo alkoi muokata tukin perää sopivammaksi, siinähän se syy oli....). Pentu oli autossa kuuntelemassa laukauksia ja otin sen vähän kävelemään lopuksi. Ihan ok reagoi, vähän hämmästeli.

Kidelle damitreenit ammuntojen jälkeen Woivalinin Annen pellolla.

1. Muistipaikka heti ojan takana, häiriölaukaus damilla. Ensin muisti, sitten markkeeraus, tämä oikein hyvin (matka n. 100 m?)
2. Käveltiin pellon toiseen päähän ja tehtiin sama juttu paitsi että nyt ohjaus oli sokkona. Lähti hieman kaartamaan eteenmenossa, mutta kuunteli hyvin pilliä (suunnat pitäisi saada varmemmiksi). Häiriömarkkeerausta etsi suht kauan.
3. Taas pellon toiseen päähän ja sieltä hyväksikäyttäen ekaa muistipaikkaa heitettiin ensin kakkosmarkkeeraus melko pienelle sektorille ja sen jälkeen otettiin muisti + kakkoset. Ekaksi heitettyyn jouduin vähän avittamaan, kun markkeerasi, ihme kyllä, turhan pitkäksi!
4. Epäonnistunut markkeeraus uusittiin: heitto + muisti + markkeerauksen dami talteen.

Häiriömarkkeeraukset eivät siis häirinneet yhdessäkään lähetyksessä, toki Nancy teki tehtävät ensin, joten Kidelle sinänsä helpompaa. Oikein hyvä mieli jäi, kiitos Anne seurasta!

(Fiilis koeilmoittautumisten suhteen alkaa hieman pehmetä ;) )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti