Holway Ace ("Kuje") and Omskakas Inte Just Nu ("Kide")

perjantai 16. heinäkuuta 2010

Huippu paikka!

Jos voittajassa meinaa tänä vuonna startata, olis pakko treenata vähän enemmän... Tämän kertaisen treenin jäljiltä koeilmoittautuminen lipui taas kauemmas :) Treffattiin Tuholan Tarjan ja flatti Maurin kanssa ekaa kertaa kesäaikaan ja mentiin Tarjan mökin lähellä olevalle leveälle joelle damitreenaamaan. Paikka oli aivan upea ja mahdollistaa vaikka minkälaiset reenit!

Tänään Kidelle aiheena markkeeraukset. Ykkösiä joen poikki maalle, ei löytynyt ei. Useasti tehtiin ennen kuin onnistui, kovasti yritti Kide vältellä rannassa ollutta kaislikkoa / tarpeeksi korkealle maalle nousua. Kun nousi maalle, niin alkoi vain juoksennella ilman selkeää päämäärää ja mielellään juuri rannan suuntaisesti. Lopulta saatiin pienellä avustuksella jopa kakkonenkin onnistumaan. Hyvä treeni!

Lopuksi avo/voi ohjaus isoon töppäreeseen, johon motivointiheitot ja sen jälkeen pitkä siirtymä. Eka ohjaus kankea, loppumatka maata pitkin, dami/Kide tarttui melko pitkäksi aikaa kaisloihin, ja palautus maata pitkin (paitsi loppumatka, kun Tarja ystävällisesti avusti Kiden veteenmenon :) ). Toinen kerta Maurin jälkeen ei ollut enää kankea, se oli superkankea... Ei käänny ei, eikä mitään mielikuvaa että oli töppäreessä käynyt (tai sitten yritti vältellä sitä johtuen tuosta jumiin jäämisestä?). LOPULTA saatiin dami talteen, mutta taas loppumatka damille maata pitkin, vaikka kuinka yritin pillittää. Tällä kertaa sain Kiden palauttamaan vettä pitkin, toki olin hieman lähempänä.

Positiivista
- markkeerauksissa meni suoraviivaisesti veteen, vaikka lähetin vähän korkeammalta ja rantaa pitkin olisi voinut yrittää edetä
- markkeeraukset saatiin lopulta onnistumaan ja maalle nousu alkoi sujua
- ohjauksessa otti tosi hyvin pilliä (paitsi lähellä damia), mutta suunnan olisi pitänyt pitää huomattavasti paremmin
- toisella lähetyksellä meinasi tulla jo luokse ja joutui pitkän aikaa uimaan ja kääntyilemään, mutta lopulta onnistuttiin.

Eli vaikka tahkottiin, niin silti päällimmäinen tunne oli positiivinen, koska taitotasossa mentiin toivottavasti eteenpäin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti